0767 056 111
ECHILIBRU

Provocarea
de 30 de zile

Află care sunt principalele asane și tehnici de respirații din Yoga și cum să ai o practică constantă și corectă și să accesezi o energie benefică în fiecare zi.
Înscrie-te acum (247 RON)

ANA-MARIA ILĂU Instructor Yoga

Bună! Ana Ilău aici. Sunt instructor cu certificare internationala RYT 200 si susțin clase centrate pe calmarea minții, detensionare musculară, aliniament postural și lucrul pe fascie individuale, de grup dar și programe on-line.

Redescoperă vitalitatea în fiecare zi

Dacă ai un job care te obligă să stai ore întregi în fața biroului, dacă petreci prea mult timp prins în activități de rutină care te consumă și dacă te simți frecvent stresat sau obosit, meriți o oportunitate care să te ajute să rupi cercul vicios.

Durerea de spate a devenit o afecțiune atât de comună, încât ne-am obișnuit să trăim cu ea, fără să o mai conștientizăm. Munca de birou vine adesea la pachet cu stări de rigiditate musculară, mâncat pe fond emoțional și oboseală acumulată în timp.

Nici vacanțele nu mai pot suplini nevoia ta de relaxare. Starea de stres te însoțește peste tot și nu îți mai amintești de când nu ți-ai mai luat jumătate de oră pentru tine.

Așa mă simțeam și eu. Apoi am început să fiu mai atentă cu sănătatea mea și cu nevoile mele. În loc să mă simt bine că mă ocup de mine, de fapt, la început mă simțeam vinovată și puneam multă presiune.

Fac Yoga de acum doi ani – când aveam dureri de spate incredibile, problema mea fiind faptul că nu iubesc sălile de fitness. Știam că trebuie să fac mișcare, știam că vreau să fac ceva pentru mine, numai că pur și simplu nu rezonam deloc cu atmosfera din sălile obișnuite.

Da, felul în care arăt mă interesează, dar în plan secund. Contează să fiu liniștită mental, împăcată cu mine însămi, relaxată. Acasă mă așteaptă un copil de școală, față de care aveam izbucniri și nu reușeam să îmi găsesc răbdarea. Când am început să meditez și să cultiv răbdarea din asane, s-au în bine și relațiile dintre mine și ceilalți.

De ce această provocare?

Adevărul este că ne-am obișnuit atât de mult cu senzația de oboseală, încât nici nu o mai recunoaștem în corp. 

Noi nu am fost învățați să ne respectăm limitele corpului nostru și să îi oferim ceea ce are nevoie. Abia când punem multe kilograme în plus pe noi sau suntem obosiți cronic observăm că nu ne simțim bine și abia atunci intervenim cu o schimbare.

Deși corpul nostru ne transmite semnale în mod constant, ne spunem că suntem prea ocupați pentru astfel de mofturi și ne vedem în continuare de muncă. Problema este că stresul ne lovește când ne e lumea mai dragă.


Izbucnim de nervi la o ședință importantă, țipăm de față cu copilul, ne pierdem răbdarea în trafic, suntem nerespectuoși cu bătrânii de la cozi. Cu cât suntem mai stresați
, cu atât puterea de concentrare scade, iar riscul de a nu mai putea face față sarcinilor cotidiene este destul de crescut.

Abia de curând am început să pot face ceea ce pentru alții era floare la ureche. Avem nevoie de un punct de reper în practica noastră, ca să știm de unde am pornit și încotro ne îndreptăm.

Vestea bună este că, deși suntem adulți, celulele sunt într-o continuă regenerare și putem interveni asupra procesului de îmbătrânire a oaselor, a pielii, a țesuturilor conjunctive.

DESPRE MINE

Timp pentru tine

Suntem atât de ocupați să construim regatele altor oameni, încât am uitat să construim propriul regat: uităm de visele și dorințele noastre și ne investim toată energia în cariere sau copii.

Nu mai știm unde este echilibrul, unde este linia fină între dorințele și nevoile noastre și timpul, energia și atenția oferite „celorlalți”.

Avantaje/ce vom face la curs
YOGA CU ANA

Experiența lor

Ana vine cu energie pozitivă, suflet cald, încurajări si multe asane si sfaturi care sa-ți facă practica de Yoga plăcută si atrăgătoare. Recomand cu tot sufletul si tot dragul! Georgiana M.
O recomand cu toata responsabilitatea, Ana este extraordinara, iar practica este foarte benefică pentru corp, minte si suflet! Bianca C.
Yoga pentru mine a devenit un obicei, mult mai rapid decat zic studiile, dupa doar o sedinta stiam foarte clar ce aveam de făcut in continuare: cum sa ma organizez sa am timp de yoga in fiecare zi. Toate datorita Anei, care e o persoana geniala, pentru mine este un indrumator spiritual foarte valoros.  Sabina C.

Cine sunt eu? Manifesto.

Antrenor cu formare în coaching individual și de echipă, în procesul Copilul Interior, Ying și restorative Yoga și Hatha yoga. Îți stau la dispoziție în drumul către o minte mai limpede și un corp mai sănătos.

Cred în puterea fiecăruia de a se concentra pe nevoile care ne definesc, pentru a putea să facă față apoi unor idealuri mai înalte.

Noi suntem în aceeași măsură dimensiunea fizică pe care trebuie să o respectăm și să o îngrijim, dar și potențialul intelectual și psihologic pe care vrem să îl instruim, ca să ne putem autodepăși. Alături de mine, nu ești singur în drumul redescoperirii nevoilor tale. Te invit să ne cunoaștem și să îți regăsești echilibrul interior.

Garanție de 60 de zile

Dacă nu o să îți placă în cadrul Provocării, indiferent la ce zi suntem, vei primi banii înapoi fără nicio problemă. Garanția este valabilă 60 de zile după terminarea Provocării

YOGA CU ANA

Vitalitate în fiecare zi!