Acesta este singurul program de Yoga on-line din România. Practic, ajut oamenii să respire mai profund și să rămână conectati în prezent.

Învață cum să faci Yoga la tine acasă

 

Te învăț principalele posturi (Asane) și tehnici de respirație din Yoga în sesiuni de câte 90 de minute, 1 dată pe săptămână, de care te vei bucura toată viața

 

Ana pregătește a doua grupă, așadar:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

copil-job-casă-repeat 🔄

Bună, sunt Ana. Vreau să te întreb ceva.

Și tu te împarți între copil-job-casă?

Nici nu îți amintești când a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru tine.

Ceva ce? 🤷🏽‍♀️  Să mergi într-o vacanță singură, să mergi la un salon de înfrumusețare sau masaj, să mergi la un studio de Yoga, să ieși la o cafea cu prietenele.

Spune sincer. Ți-ar plăcea?

Sau îți este OK așa, în ritmul ăsta amețitor, căruia simți că nu îi mai faci față?

 

Același program, zi de zi: copil, job, casă, copil, job, casă. 

Muncești mult și nu îți permiți să petreci 5 minute să reflectezi dacă asta este ceea ce-ți dorești cu adevărat. Poate o pauză este bine venită. Sau poate există alte metode și instrumente prin care să faci față vieții și cerințelor din ce în ce mai mari ale societății.

Abia după ce kilogramele s-au adunat în jurul taliei, abia după ce ajungem să ne simțim epuizate, abia după ce nu mai putem, ne gândim că ar fi vremea să facem ceva pentru noi.

Asta este provocarea femeilor care își iau mai multe responsabilități decât pot duce:

nu se lasă ajutate de către familie sau chiar nu are cine să le ajute.

Muncesc până la epuizare și apoi se întreabă:

”De ce mă îmbolnăvesc? De ce mă îngraș? De ce nu mă pot relaxa? Ce să fac? 

Cu cât mai mult te împarți și încerci să le faci pe toate, cu atât mai nemulțumită și frustrată te simți. 

Ești acolo mereu pentru ceilalți. Și poate îți spui: „lasă că va veni și vremea mea.” Dar acea vreme nu vine niciodată.

Dacă te uiți la mesajul pe care îl primim de la lumea din jur, vei vedea că noi am învățat să ne facem simțită prezența cât mai puțin.

Dacă nu crezi asta, uită-te data viitoare când ești într-un grup de femei, câte dintre ele au brațele petrecute peste stomac, picioarele încrucișate și pieptul gârbovit, ca și cum se chinuie să se înghesuie într-o cutie invizibilă?

Oricât de tentant ar fi să dăm vina pe societate, pe media, pe religie sau chiar pe părinții noștri, adevărul este că noi suntem COMPLICE la răpirea propriei noastre puteri.

Ne lăsăm distrase de suferințe, dependențe și obiceiuri nesănătoase pentru a ne amorți mintea și sentimentele, pentru a nu mai simți durerea.

Pe termen lung, energia noastră este irosită, timpul prețios este oferit gratis pentru nimic, suntem îndepărtate de latura noastră feminină, receptivă, spirituală și creeam acea buclă de stres continuu, care ne azvârle într-un cerc vicios în care ne învinovățim pentru orice.

Când va fi acea zi când îți vei acorda timp, atenție, iubire?

Ce nu-ți spune nimeni este că tu ai nevoie să fii puternică, sănătoasă și energică pentru a putea fi acolo pentru ceilalți, dar înainte de asta, mai presus de orice, tu trebuie să fii acolo pentru tine.

Da, ai auzit bine. Să fii acolo pentru tine, fără să te simți vinovată, este cea mai înaltă formă de Iubire de Sine pe care o poți manifesta. Știi vorba ceea, prima dată pune-ți ție masca de Oxigen.

Nu pot să intervin în alegerile tale dar

Pot să îți ofer ce m-a ajutat pe mine în evoluția personală

Știu o soluție care îți va fi la îndemână mereu. De fiecare dată când simți că nu ești sau nu faci suficient, de fiecare dată când te pierzi de esența ta feminină, de fiecare dată când nu găsești răspunsuri, de fiecare dată când simți că te victimizezi, vei putea folosi acest sistem.

Citește mai departe  ⬇️

Ce nu te învață nimeni este cum să te privești și cum să te simți o ființă plină de viață, sănătoasă și evoluată. Ne-am obișnuit cu munca continuă, ne-am obișnuit cu puțin, ne-am obișnuit să lăsăm capul în jos și să suferim.

Parcă niciodată nu este suficient. Parcă niciodată nu faci destul. N-ai timp nici să respiri și relaxarea a devenit doar un simplu clișeu. Toată lumea vorbește despre ea, însă puțini o simt cu adevărat în corpul, în mintea, în sufletul lor. Mai degrabă ne simțim constrânse, judecate, nesprijinite în acțiunile noastre, abandonate.

”De câte ori mă întreba cineva ce fac, cum sunt, spuneam, ca o bandă stricată ”Sunt bine” și abia așteptam să trecem la următorul subiect.”

Hai să facem cunoștință cu Ana de acum 9 ani: nu știam cine sunt, ce vreau.

Eram mai mereu cu zâmbetul pe buze doar să nu mi se citească tristețea de pe chip, eram confuză, fără o direcție clară, eram foarte închisă în mine și nu discutam despre provocările mele. De câte ori mă întreba cineva cum sunt, spuneam, ca o bandă stricată ”Sunt bine” și abia așteptam să trecem la următorul subiect.

Mâncam mai mereu, orice, indiferent de oră dar sufletul meu era mai înfometat, era mai pustiu, degeaba încercam să-l umplu cu mâncare, aveam nevoie de alt tip de hrană.

Știi, eu toată viața am avut grijă de cineva: soră-mea mai mică, bunicul meu, apoi copilul meu, iubiții mei și tot așa, mereu ”apăreau” ocazii în care trebuia să fiu acolo să am grijă de oameni și de confortul lor. 

Mi-era ok așa, nu mă deranja, ba chiar îmi făcea plăcere! Problema a apărut în momentul în care eu nu mai aveam timp pentru nevoile, dorințele și proiectele mele. Pff..proiecte, mult spus: doar să respir, să stau pur și simplu, nici nu se punea problema. Mereu era câte ceva de făcut… 

La 22 de ani arătam de 34, eram prea matură pentru vârsta mea, eram din ce în ce mai critică, nervoasă, mai mereu obosită și stresată, aveam senzația că nimeni nu mă înțelege, că trebuie să îmi pun tot timpul o mască atunci când ”ies în lume”, să mă machiez și să par fericită. Îmi amintesc că mă machiam foarte strident și cu fiecare particulă de fond de ten, undeva, dedesubt, în cel mai profund strat al ființei mele, eram din ce în ce mai pierdută.

MI-A LUAT 9 ANI.

Nouă ani în care am umblat prin viață cu inima plină de dorințe și vise care nu credeam că se vor îndeplini vreodată. Nouă ani în care fugeam de rupeam pământul când era vorba de socializare și interacțiune cu oameni. Ani pe care mi i-am petrecut având un job, mergând la o Facultate și având grijă de piticul meu. Viața mea se împărțea între toate cele de mai sus plus studiul cărților de dezvoltare personală și o imensă dorință de a aduce o schimbare semnificativă în viața mea.

Nouă ani în care savuram fiecare email și carte de dezvoltare personală care erau foarte tari însă nu vedeam nicio îmbunătățire concretă în viața mea. 

La un moment dat, viața mea s-a schimbat abia când am dat de oamenii potriviți și mediul propice pentru a afla cine sunt și ce vreau. Abia atunci a devenit  posibilă evoluția mea. Oameni sinceri și deschiși care mi-au spus în față unde greșesc și nu m-au menajat.

Oameni cărora azi le mulțumesc pentru că au procedat așa. A trebuit să mă zguduie bine ca să mă trezesc. 

Poate te întrebi ce am ales pentru mine în acest proces de schimbare?

Am ales să renunț la vechile tipare, credințe, resentimente și griji. Am ales să renunț la teamă și închidere în sine. Am ales să renunț la vechiul Eu. Am ales să renunț la ”nu pot”, ”nu știu”, ”nu cred”, ”n-am cum”.

Am ales creativitatea, schimbarea și abundența. Am ales să creez relații dintr-un spațiu de autenticitate chiar dacă asta m-a costat încheierea unora dintre relațiile toxice.

Am ales să am încredere, să aplic tot ce am învățat, să caut mentori, să fac ceva diferit în fiecare zi. Am ales puterea, frumusețea, magia, misterul, intuiția, recunoștința, rezultatele clare.

TU CE ALEGI?

Oferta este valabilă până

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dacă ai citit până aici, înseamnă că te-am făcut curioasă! Hai să îți arăt ce vom face. ⬇️

Ce vom face? Vor fi clase interactive, online, timp de șase săptămâni. Fiecare sesiune începe cu practică, timp de 60 de minute apoi avem  60 de minute cu informații și întrebări. Clasele conțin:

Clasă Yin Yoga

Clasă pentru calmarea minții, stărilor de anxietate și lucrul pe fascie, eliberează toată tensiunea din corp.

Timp de 60 de minute, practica noastră va fi focusată pe țesuturile moi ale corpului, respirație și mindfulness.

Restorative Yoga

Asigură un echilibru minte-corp, posturile acționează foarte blând asupra țesuturilor conjunctive.

După o zi de muncă, această sesiune va fi ca un premiu bine-meritat pentru corpul, mintea și sufletul nostru.

Hatha Yoga

Crește flexibilitate, forța musculară, sănătatea coloanei vertebrale, reduce pofta de mâncare de nestăvilit. Pentru a ne putea duce la bun sfârșit proiectele, avem nevoie de forță, direcție și focus. Le vom antrena prin această clasă.

Cum se vor desfășura cele 6 săptămâni?

Săptămâna 1: Cine ești tu?

La prima sesiune, vom începe seara cu o meditație și apoi ne vom cunoaște. Cum? Printr-un exercițiu care se numește Cine ești tu? Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște Universul” spun marii înțelepți. Cunoscându-te pe tine însăți, îți va fi mult mai ușor să discerni ce anume îți face bine și ce nu, astfel vei învăța să iei mult mai repede decizii bune pentru tine.

Săptămâna 2: Yin Yoga

La a doua sesiune vom face 60 de minute de Yin Yoga. Clasa va începe cu o meditație de interiorizare, o tehnică de respirație cu rol de calmare a minții, 4 asane și apoi relaxarea de încheiere. Vei avea nevoie de un spațiu doar al tău, liniștit, o saltea de Yoga, haine lejere, o sticlă cu apă, și opțional un ulei esențial de lavandă.

Săptămâna 3: Restorative Yoga

La a treia sesiune vom face 60 de minute de Restorative Yoga. Clasa va începe cu o meditație de interiorizare, ca de obicei, o tehnică de respirație cu rol de echilibrare a emisferelor cerebrale, 4 asane și apoi relaxarea de încheiere. Vei avea nevoie de un spațiu doar al tău, liniștit, o saltea de Yoga, haine lejere, o sticlă cu apă și un ulei esențial de lavandă. De data aceasta, în plus față de data trecută, vom avea nevoie de accesorii: două pături, o pernă mai tare, un bețișor parfumat.

Săptămâna 4: Hatha Yoga

Dacă dățile trecute ne-am relaxat prin stilul de Yoga cel mai blând, și anume Yin și Restorative, de data aceasta vom avea nevoie de toți mușchii din dotare și de toată rezistența și răbdarea. Posturile vor fi în picioare și vor fi menținute mai mult timp. Vom face Tadasana, Padahastasana, Balsana și Shavasana- asane ce vor fi ghidate pas cu pas. Nici nu vei simți cum trece timpul. Aici avem nevoie de un prosop și un bloc de spumă ce se poate găsi la magazinele de articole sportive.

Săptămâna 5: Clasă pentru coloana vertebrală

Știu că muncești mult și că uneori ai dureri de spate. Îți dedic această clasă ție și coloanei tale vertebrale pentru ca la finalul ei să spui: ”Wow!” Vom face stretching, adică întinderea coloanei și posturi specifice care lucrează toate cele trei zone: cervicală, toracală, lombară. Din cauza statului la birou, vertebrele noastre se tasează și apar dureri. Vom face postură-contrapostură până când îți vei recăpăta flexibilitatea de altă dată.

Săptămâna 6: Monitorizare progres și feedback

În această sesiune, începem seara bineînțeles cu o meditație de interiorizare iar apoi vom dedica timp pentru monitorizarea rezultatelor. Vei primi un Jurnal Yoga foarte cochet în care vom parcurge diferențele din-ainte și de după program și vom face ceremonia de încheiere a programului.

  • Scopul final? auto-cunoaștere prin Yoga, echilibru, abundență, testarea limitelor, încercarea a ceva nou, putere personală, iubire de sine, recunoștință, abundență. 100% 100%

Mai exact, ce primești?

%

1 Instructor acreditat internațional

%

6 Clase de Yoga

%

1 Jurnal Yoga

%

Acces la platforma de curs online

%

1 Comunitate

%

6 Săptămâni de curs

Hei!

Dacă te înscrii până mâine, îți ofer în plus față de beneficiile de mai sus, o ședință de coaching individuală în valoare de 100E.

Ana

Creatoarea Programului , Yoga cu Ana

Aplică acum pentru Yoga la tine acasă și beneficiezi de GARANȚIA RISC 0

Cred din tot sufletul în acestă metodă. O aplic de atât de multă vreme, mi-a adus așa de multe rezultate pozitive în viața mea încât m-a făcut să îți pot oferi cea mai bună garanție pe care probabil ai întâlnit-o până acum:

Dacă nu vei observa nicio schimbare după prima clasă de Yoga din săptămâna 1, doar îmi spui, îți dau banii înapoi și rămânem prietene, fără nicio supărare.

Cine sunt eu? Sunt Ana-Maria, sunt femeie, mamă, iubită, fiică, soră, motociclistă, sunt o femeie căreia îi plac rezultatele, sunt un om de acțiune, sunt tot timpul în căutarea soluțiilor cele mai potrivite pentru evoluția personală și profesională. Sunt coach, adică antrenor, un antrenor de oameni. Sunt o persoană căreia îi place frumosul, îmi plac călătoriile și Marea, îmi plac Meditațiile și Mantrele, îmi place să citesc și să ascult muzică cu orele. Cel mai mult îmi place să lucrez cu oamenii.

Sunt pe drumul dezvoltării personale de mai bine de nouă ani. De fapt, de când mă știu mă tot întrebam despre ce anume este viața asta, să fie oare doar despre suferință? Să fie doar despre a mânca, a dormi, a merge la școală, la muncă? Să fie oare despre a crește copii? Să fie despre a iubi un alt suflet? Măcar o vreme? Să fie despre a cumpăra niște lucruri pe care mi le doresc foarte mult dar apoi le ofer altcuiva? Am observat, însă, că răspunsurile la aceste întrebări, nu veneau când eram ocupată cu viața, nu veneau când mintea îmi era la bani sau la alte bunuri, nu veneau când mintea îmi era ocupată cu griji. Răspunsurile la acele întrebări veneau când eram fix pe punctul de a adormi, sau atunci când petreceam timp în solitudine. Răspunsurile veneau atunci când conduceam pe un drum lung de ore întregi cu mașina, în liniște. Răspunsurile veneau când eram în studioul de Yoga, în acel spațiu perfect pentru asta.

Am ajutat 1358 de femei să înceapă un program de Yoga axat pe respirație, mindfulness și practică pentru coloană. Am făcut clase de Yoga la Universitatea din București și am lucrat în sesiuni individuale cu peste 26 de oameni în ultima lună.

Mă întreb de multe ori, de ce femeile, deși îsi doresc foarte mult, totuși nu reușesc să facă ceva pentru ele? Ce le împiedică? Răspunsurile au venit chiar din partea lor:

  • nu au timp în fiecare zi pentru mișcare

  • ele cred că Yoga nu este accesibilă oricui, ci doar tipele slabe pot practica

  • nu știu de unde să înceapă, care sunt etapele

  • nu știu ce au de făcut

  • nu se pot concentra

  • le e greu să lucreze singure, fără un ghid

  • se întreabă în mod constant dacă ceea ce fac, fac bine, se întreabă în mod constant când apar rezultatele

De aceea sunt aici. Să îți fie foarte ușor să integrezi această experiență, să fie o cale cât mai netedă și plăcută.

Ce pierzi dacă nu te înscrii?

 ❌ Pierzi șansa de a-ți armoniza energia, puterea de concentrare, puterea de susținere.

❌ Pierzi șansa de a afla de ce ești mai tot timpul epuizată și cum poți acționa să previi asta.

❌ Pierzi șansa de a-ți accesa frumusețea, gingășia, rafinamentul, încrederea și strălucirea personală.

❌ Pierzi șansa să descoperi de ce toată viața ai ajuns să ai grijă de cineva și de ce îți tratezi iubitul ca pe copilul tău.

❌ Pierzi șansa să descoperi cum se face că niciodată nu ai bani și epuizezi resurse, timp, energie într-o direcție care nu îți aduce beneficii deloc.

❌ Pierzi șansa de a descoperi de ce ești mai mereu nehotărâtă, pasivă, orgolioasă.

 

De aceea sunt aici. Să îți fie foarte ușor să integrezi această experiență, să fie o cale cât mai netedă și plăcută.

Ce spun fetele cu care am lucrat?

Yoga cu Ana înseamnă să uiți de absolut tot din jurul tău. Fiecare ședință te duce in altă lume și simți cum toată energia negativă dispare. Mi-am schimbat foarte mult modul de gandire de când practic acest “sport”. Mă uit în urmă și mă întreb “serios? Chiar gandeam asa?”. Am reușit să confrunt multe situații neplăcute cu calm, exact așa cun trebuie. Încerc să fiu un om cât mai ponderat din toata punctele de vedere și Yoga ajută foarte mult! 

Pe lângă minte, și corpul meu a reușit să ajunga pe “calea cea buna” ca să zic așa. Apa e foarte importantă, alimentația sănătoasă la fel. Toate îmbinate te ajută extraordinar de mult sa ai o evoluție exact cum iți doresti. După fiecare practică, mă simt excelent și abia aștept să revin! Cred foarte mult in tot ceea ce ne spune Ana si tot ceea ce facem în sală ❤

Oana Boteanu

Studentă, Universitatea din București

Din experiența mea de până acum, am ajuns la concluzia ca trebuie sa învăț să controlez lucrurile mai puțin și sa găsesc un echilibru în ceea ce privește atitudinea asupra situațiilor din viața mea. Astfel, am decis sa încep cursurile de Yoga și am întâlnit-o pe Ana. Cred că nu aș fi putut alege un antrenor care să se preteze mai bine pentru modul meu de a fi și de a ma exterioriza prin mișcare. De la meditație, la posturi, practica alături de ea, este o placere și timpul curge foarte repede. După prima practica, am crezut ca totul a durat în jur de 30 de minute, dar când am verificat ceasul, făcusem 2 ore de Yoga și nici nu am simțit cum a trecut timpul. Cred ca e destul de important ca atunci când vrem sa facem ceva, ceva de care nu suntem siguri dacă o sa ne placă, să găsim în primul rand omul potrivit alături de care sa învățăm acel ceva. Eu am găsit-o pe Ana, sper sa o cunoașteți și voi.

Tiberia Karina Hompot

Juristă

Îți trimit gânduri bune, bucurie și entuziasm!
O zi minunata 🌞”
Multumesc mult, Ana draga! ❤ Stii cum sa imi faci ziua mai buna!”

Mă bucur că impărtășești cu mine aceste tehnici. Le practic si eu la yoga, dar acasă nu m-am organizat pana acum sa le fac, dar cu susținerea ta prind contur.

Îți mulțumesc 😊
Namaste 🙏”

”Iți mulțumesc pentru toate mesajele, pentru acesta in mod special insă )M-a prins si pe mine la țanc si e mi-nu-nat când se intamplă așa! Vreau o transformare, chiar daca, aparent, lucrurile sunt ok. Și, scriindu-ți, mă angajez să mă apuc de aceasta transformare, deja o fac )”

”Ce mult mă bucur să citesc despre proiectele tale. Sunt minunate! Ce bine că sunt și eu aici, sa fac parte din ele, sa te susțin , sa te încurajez. Abia aștept să se manifeste !

Anonime

Sunt două scenarii: în care dintre ele pui energie în prezent?

Lipsă armonie, iritabilitate, singurătate, neîncredere, teamă, imposibilitatea de a ierta, vina, victimizarea, letargia, lipsa credinței și a speranței, pierderea sensului, lipsa iubirii de sine, disprețuire, desconsiderare, judecată.

Intenție, intuiție, integritate, sinceritate, speranță, convingere, încredere, abundență, bucurie, compasiune, blândețe, toleranță, dragoste, receptivitate, Meditație, sănătate, detașare.

Energia și dinamismul tău

Vor fi ca un magnet pentru cei din jur

Forța ta interioară

O poți cultiva sau regăsi în tine

Ce simți

Se poate schimba începând de azi dacă asta este ceea ce-ți dorești.

Mă voi asigura că primești tot ce este mai bun din Yoga

Relaxare & Refresh

Da, vei învăța ce înseamnă relaxarea și de unde începe ea, de fapt.

Frumusețea ta

Interioară și exterioară vor avea spațiul necesar să se manifeste

Mintea și Corpul

Vor fi aliniate:  vei ști cine ești, ce îți dorești, ce vei face pe mai departe.

După aceste 6 săptămâni vei putea să reaplici etapele din Yoga învățate la curs de câte ori dorești. Important este să reușești acum să o faci PRIMA OARĂ!

Deci, intri la clasă?

Contact
Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă suni direct sau să îmi dai mesaj pe WhatsApp.
Telefon: 0767056111
Orar: Luni – Vineri 10:00 – 17:30
E-mail: contact@yogacuana.ro

”Stresul este provocat de faptul că suntem ”aici”, dar vrem să fim ”acolo”.

Eckhart Tolle